korjournal-mall.png

Dokumentmall för körjournal

– mall för dig som vill hålla ordning på tjänsteresorna med bilen

Denna mall för körjournal beräknar automatiskt körsträckan för varje resa utifrån de uppgifter du fyller i. I mallen summeras även de uppgifter som kan vara lämpliga att överföra till nästa körjournal.

  Inga omdömen satta

  12 månaders prenumeration. Moms tillkommer. Betalkort eller faktura (ingen avgift).

  Levereras online. Din produkt finns tillgänglig i 12 månader på Mina Sidor efter köpet.

  För att arbetsgivaren ska kunna betala ut skattefri milersättning för tjänsteresor som den anställde gjort med eget fordon, krävs underlag med information om resorna. I praktiken kan de anställda välja mellan att skriva reseräkning eller föra körjournal. För anställda som ganska ofta använder eget fordon i tjänsten är körjournal det bästa alternativet.

  Den mall som du kan ladda hem här beräknar automatiskt körsträckan för varje resa utifrån de uppgifter som skrivits in i kolumnerna under Mätarställning. I mallen summeras även de uppgifter som kan vara lämpliga att överföra till nästa körjournal.

  Tillsammans med mallen får du en pdf-fil som beskriver vilka regler som gäller vid utformandet av en körjournal och vilka uppgifter den ska innehålla.

  Ladda ner, fyll i och skriv ut

  130 dokumentmallar för 699 kr

  Det här mallpaketet innehåller mallar för snart sagt alla de dokument ett företag kan behöva upprätta. Mallpaketet utökas löpande utifrån användarnas önskemål.

  Läs mer »

  När du beställt en mall från oss hämtar du den genom att logga in på Mina sidor, alternativt gå till Mina sidor direkt om du redan är inloggad. Du loggar in med de kunduppgifter du angav i samband med köpet eller som du angivit tidigare. Saknar du användaruppgifter kan du hämta dem via länken "Glömt lösenord".

  Mallen finns under Mina sidor i ett helt år från köpet. När du laddat hem en mall har du tillgång till den för evig tid, det är bara inloggningstiden som är begränsad till ett år.

  När du laddat hem mallen är det bara att fylla i den på skärmen och skriva ut det färdiga dokumentet på papper. Tillsammans med mallen får du en pdf-fil som beskriver vilka regler som gäller vid utformandet av dokumentet och vilka uppgifter det ska innehålla.

  Mallar som är i pdf-format har begränsad redigeringsmöjlighet och kan inte sparas ifyllda med exempelvis Adobe Reader. Det finns dock gratisprogram som kan hantera detta, bl a Nuance PDF Reader (www.nuance.com) och Perfect PDF Reader.

  I och med att du får två filer (mallfil + anvisningsfil) är filerna zippade i en mapp. Saknar du zip-program i din dator kan du ladda hem ett kostnadsfritt sådant här:  http://www.7-zip.org/

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta-oss-postit-lapp.png

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

  * obligatorisk uppgift