reserakning-mall.png

Reseräkning

En anställd som haft ökade levnadskostnader i samband med en tjänsteresa lämnar normalt uppgifter om dessa kostnader på en reseräkning som han lämnar till arbetsgivaren vid slutet av löneperioden. Den här mallen innehåller de uppgifter löneadministratören behöver få från den anställde.

  Inga omdömen satta

  12 månaders prenumeration. Moms tillkommer. Betalkort eller faktura (ingen avgift).

  Levereras online. Din produkt finns tillgänglig i 12 månader på Mina Sidor efter köpet.

  En anställd som haft ökade levnadskostnader i samband med en tjänsteresa lämnar normalt uppgifter om dessa kostnader på en reseräkning som han lämnar till arbetsgivaren vid slutet av löneperioden. För att underlätta både för den anställde och för den som sköter löneadministrationen är det bra att använda en tydlig och enkel reseräkningsmall. Här kan du ladda hem en lättanvänd mall för reseräkningar för 2014.

  Tillsammans med mallen får du en pdf-fil som beskriver vilka regler som gäller vid utformandet av en reseräkning och vilka uppgifter den bör innehålla.

  Ladda ner, fyll i och skriv ut

  130 dokumentmallar för 699 kr

  Det här mallpaketet innehåller mallar för snart sagt alla de dokument ett företag kan behöva upprätta. Mallpaketet utökas löpande utifrån användarnas önskemål.

  Läs mer »

  När du beställt en mall från oss hämtar du den genom att logga in på Mina sidor, alternativt gå till Mina sidor direkt om du redan är inloggad. Du loggar in med de kunduppgifter du angav i samband med köpet eller som du angivit tidigare. Saknar du användaruppgifter kan du hämta dem via länken "Glömt lösenord".

  Mallen finns under Mina sidor i ett helt år från köpet. När du laddat hem en mall har du tillgång till den för evig tid, det är bara inloggningstiden som är begränsad till ett år.

  När du laddat hem mallen är det bara att fylla i den på skärmen och skriva ut det färdiga dokumentet på papper. Tillsammans med mallen får du en pdf-fil som beskriver vilka regler som gäller vid utformandet av dokumentet och vilka uppgifter det ska innehålla.

  Mallar som är i pdf-format har begränsad redigeringsmöjlighet och kan inte sparas ifyllda med exempelvis Adobe Reader. Det finns dock gratisprogram som kan hantera detta, bl a Nuance PDF Reader (www.nuance.com) och Perfect PDF Reader.

  I och med att du får två filer (mallfil + anvisningsfil) är filerna zippade i en mapp. Saknar du zip-program i din dator kan du ladda hem ett kostnadsfritt sådant här:  http://www.7-zip.org/

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta-oss-postit-lapp.png

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

  * obligatorisk uppgift