testamente-mall.png

Testamente

Ett testamente måste upprättas skriftligt för att vara giltigt. Den här dokumentmallen består av 7 varianter av testamente. Tillsammans med mallarna får du en pdf-fil som beskriver vilka regler som gäller vid utformandet av ett testamente och vilka uppgifter det ska innehålla.

  Inga omdömen satta

  12 månaders prenumeration. Moms tillkommer. Betalkort eller faktura (ingen avgift).

  Levereras online. Din produkt finns tillgänglig i 12 månader på Mina Sidor efter köpet.

  Ett testamente måste upprättas skriftligt för att vara giltigt. Den här dokumentmallen består av 7 varianter av testamente.

  • Testamente 1: Inbördes testamente mellan makar med särkullbarn

  • Testamente 2: Inbördes testamente mellan makar med gemensamma barn och särkullbarn

  • Testamente 3: Inbördes testamente mellan sambor

  • Testamente 4: Testamente av ensamstående

  • Testamente 5: Testamente till förmån för bröstarvinge

  • Testamente 6: Testamente till förmån för en organisation

  • Testamente 7: Testamente med legat

  Tillsammans med mallarna får du en pdf-fil som beskriver vilka regler som gäller vid utformandet av ett testamente och vilka uppgifter det ska innehålla.

  Ladda ner, fyll i och skriv ut

  100 viktigaste dokumentmallarna + bok för 596 kr

  MALLAR & DOKUMENT är en oumbärlig hjälp för dig som i ditt arbete upprättar dokument av olika slag. Som bokköpare kan du ladda hem, fylla i och skriva ut samtliga 100 mallar.

  Läs mer »
  Mallar och dokument

  När du beställt en mall från oss hämtar du den genom att logga in på Mina sidor, alternativt gå till Mina sidor direkt om du redan är inloggad. Du loggar in med de kunduppgifter du angav i samband med köpet eller som du angivit tidigare. Saknar du användaruppgifter kan du hämta dem via länken "Glömt lösenord".

  Mallen finns under Mina sidor i ett helt år från köpet. När du laddat hem en mall har du tillgång till den för evig tid, det är bara inloggningstiden som är begränsad till ett år.

  När du laddat hem mallen är det bara att fylla i den på skärmen och skriva ut det färdiga dokumentet på papper. Tillsammans med mallen får du en pdf-fil som beskriver vilka regler som gäller vid utformandet av dokumentet och vilka uppgifter det ska innehålla.

  Mallar som är i pdf-format har begränsad redigeringsmöjlighet och kan inte sparas ifyllda med exempelvis Adobe Reader. Det finns dock gratisprogram som kan hantera detta, bl a Nuance PDF Reader (www.nuance.com) och Perfect PDF Reader.

  I och med att du får två filer (mallfil + anvisningsfil) är filerna zippade i en mapp. Saknar du zip-program i din dator kan du ladda hem ett kostnadsfritt sådant här:  http://www.7-zip.org/

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta-oss-postit-lapp.png

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

  * obligatorisk uppgift