Jobba hos oss

Björn Lundén Information AB är ett av Sveriges ledande ­kunskapsföretag inom områdena skatt, personal, redo­visning och juridik. Vi är idag ca 100 anställda och vi behöver bli fler… 

Läs mer om oss och se en film »

Just nu söker vi:

Målinriktad utesäljare 

Vill du sälja framtidens verktyg till redovisningsbyråer? Vi erbjuder moderna system som ligger i framkant till en bransch som är i en snabb digitaliseringsfas. Trycket är stort och vi behöver därför utöka med en driven säljare som kan presentera vårt koncept och våra tjänster ute på redovisningsbyråerna.

Som utesäljare blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter införsäljning till såväl nya som befintliga kunder. Du kommer att ansvara för hela processen från mötesbokning och besök till avslut och uppföljning. Du kommer även att ha en viktig roll vid kundvisningar, mässor och andra marknadsevent. Du kommer att jobba flexibelt men ha Stockholm som utgångspunkt.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde snarast.

Om dig
Du är en mycket målinriktad person med ett starkt säljdriv och stort engagemang. Du har erfarenhet av kundbesök och personlig försäljning. Du gillar att bygga relationer och har ett utvecklat affärssinne. Du trivs med att jobba självständigt under eget ansvar.

Körkort är ett krav då arbetet innebär resor även utanför storstäderna. Erfarenhet av redovisningsbranschen är ett plus, men inget måste.

Vill du veta mer om tjänsten är du välkommen att ringa och prata med Lars Olsson eller Niklas Björkén som du når på telefon 0650-541400.

Du är välkommen att mejla din ansökan till jobb@blinfo.se, senast 27 april 2017.

Dessutom söker vi:

Front-end-utvecklare

Vi ser att du har goda kunskaper i HTML5, Javascript och AngularJS. Vi ser även att du har goda kunskaper i Svenska och/eller Engelska då arbetets uppgifter kräver det.

Vill du söka detta jobb? Bifoga ditt CV och personliga brev i ett mejl till jobb@blinfo.se

Back-end-utvecklare

Vi ser att du har goda kunskaper i Java och utveckling av Restful Webservices. Vi ser även att du har goda kunskaper i Svenska och/eller Engelska då arbetets uppgifter kräver det.

Vill du söka detta jobb? Bifoga ditt CV och personliga brev i ett mejl till jobb@blinfo.se


TIPS! Följ oss på LinkedIn om du vill ha aktuell och löpande info om nya jobb hos oss:


BL på LinkedIn »


Dessutom söker vi: