Bli byråpartner!

– gratis marknadsföring och effektivare kundsamverkan

En effektivt sätt för er som redovisningsbyrå att få nya kunder är att bli byråpartner här på vår hemsida. Genom att lista dig som byråpartner på vår hemsida – som har över 150 000 besökare i månaden –
kan besökande företag hitta byråpartners från olika delar av landet. Genom att finnas med på sidan syns ni för alla dessa besökare och kan nå ut till nya kunder på ett enkelt sätt.

Samverkan genom BL:s molnlösning

Det enda som krävs för att bli byråpartner är att ni använder BL Administration och samverkar med kunderna genom vår molnlösning. Den innebär att kunden kopplar sin fakturering, lönehantering mm till er och ni får automatiskt in uppgifterna i ert system. Ni och kunden kan på så vis fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att kunden registrerar fakturor och att ni på byrån sköter bokföringen. Men olika företag har olika behov och med vår molnlösning kan ni och kunden välja det upplägg som passar bäst.

Lågt pris för din kund och inga extra kostnader för dig

Molnupplägget bygger på att ni som redovisningsbyrå kör BL Administration i molnet mot era kunder medan kunden hyr de programdelar han eller hon ska arbeta med, t ex BL Fakturering i molnet. Priset för kunden är 99 kr/månad för de vanligaste modulerna. En läslicens kostar 29 kr/månad. För er som byrå tillkommer inga kostnader.

Kontakta oss via formuläret eller på telefon så berättar vi mer.

Välkommen att bli byråpartner! 

PS. För redovisningsbyråer som håller sig uppdaterade med hjälp av våra utbildningar erbjuder vi även möjligheten att bli BL-certifierad redovisningsbyrå.