Kroatien, utlandskurs 2017

Utlandskurs – skatt och ekonomi

Kroatien, 16–23 september 2017

Starta hösten med att följa med oss på en utlandskurs på temat skatt och ekonomi till kustorten Podstrana strax utanför Split. Kombinera intressanta kurspass med avkopplande sol och bad och spännande upplevelser. Det blir en kursvecka med många kurspass och ett varierande innehåll att välja bland. Se även vår Byrå-kickoff för mindre redovisningsbyårer.

Välj kurstillfälle!

Utbildningstimmar:
40 tim varav 5 tim lön

Inga omdömen satta
9 950:-
Evenemanget är fullbokat, men du kan fortfarande ställa dig i kö för att få en plats.

I kursavgiften ingår kursdokumentation samt förmiddags- och eftermiddagsfika. Kontakta jessica.nordstrom@blinfo.se
 för mer information.

Prisexempel, kursavgift 9 950 kr. Resa 11 900 kr (avser del i dubbelrum).

Skriv ut

Följ med oss på en kursvecka till Kroatien och blanda intressanta kurspass med avkoppling, sol, bad och spännande upplevelser! 

Läs mer om kursens innehåll under fliken Kursinnehåll.

Endast 8 kilometer från Split ligger Podstrana som har blivit storstadens elitförort i en lugn och naturlig miljö utmed en vacker örik skärgård. På Perun-bergets magnifika sluttningar mot havet blandas olivlundar, stenmurar, vingårdar och persikoodlingar.

Podstrana har goda bussförbindelser med Split, som har kallts Adriatiska havets vackraste stad med sin mix av majestätiska marmorpalats och modern stadspuls.

På femstjärniga Le Meridien Lav bor du bekvämt vid en privat strand, ca 8 km utanför Split. Från poolen har du utsikt över havet, Split och öarna längs kusten. Gångväg direkt från poolområdet till stranden.

Samtliga rum har luftkonditionering, balkong, vattenkokare och hårtork. Wellness-center och spa med gratis entré. Gratis gym. Cyklar för utlåning. Läs mer om hotellet här ». 

Kontakta Jessica Nordström (jessica.nordstrom@blinfo.se) för mer information.

Kroatien, utlandskurs 2017

Andra kurser för dig:

Skattedagen 2018
Läs mer »
2 690:-
Momsdagen 2018
Läs mer »
2 690:-
Redovisningsdagen 2018
Läs mer »
2 690:-
Järvsöweekend
Läs mer »
7 990:-

Till stor del är kursen nyhetsinriktad med tyngdpunkt på skatt, moms, personal och redovisning. Vi går bland annat igenom ny lagstiftning, förslag och aktuella rättsfall.

Kursen vänder sig främst till dig som jobbar på redovisnings- /revisionsbyrå eller med ekonomi- och personalfrågor på ett företag.

Vi erbjuder ett stort antal kurspass med ­varierande innehåll som du väljer bland. Kursledare är i de flesta fall våra egna medarbetare som till vardags skriver böcker eller artiklar i kursämnet och som jobbar i vår frågeservice eller support. Alltså kursledare med hög kompetens och stor praktisk erfarenhet. Och med glimten i ögat, inte minst ­viktigt under långa kursdagar och kursveckor! Under hela kursveckan har du möjlighet att få svar på dina frågor och konsultera våra kursledare.

Kursen är nyhetsinriktad men om du följer med på vår utlandskurs åren efter varandra kommer du att kunna känna igen innehållet i vissa fördjupande kurspass. 

Under hela kursveckan finns våra kursledare tillgängliga för diskussioner och för att besvara dina frågor om skatt, moms, redovisning och juridik.

Priser

Del i dubbelrum: 11 900 kr 
Enkelrumstillägg: 4 250 kr
Kursavgift: 9 950 kr
Frukostbuffé: 7 dagar ingår
Avbeställningsskydd: 385 kr
Reseförsäkring: 520 kr

Havsutsikt per rum i 7 dagar 1 575 kr (begränsat antal rum) 

Flygtillägg Kastrup 800 kr

Flygtillägg Landvetter 1 200 kr

Fika och kursdokumentation

För kursdeltagare ingår fika de dagar det är kurs samt en omfattande kursdokumentation. 

Betalning

För kursen är det en anmälnings­avgift på 1 500 kr per ­person. Betalning av anmälnings­avgiften innebär definitiv anmälan. Anmälningsavgiften återbetalas inte vid avbokning. Avgiften räknas av vid slutfakturering som görs ca 2 månader före kursen. 
Resan arrangeras i samarbete med JB Travel. För resan debiteras en hand­pen­ning och slut­betal­ning av resan ska vara ­researrangören tillhanda 2 månad före avresa.

Frågor!

Om du har frågor kring kursen, ­kontakta Jessica Nordström, 0650-54 14 00jessica.nordstrom@blinfo.se 

För frågor kring resan, kontakta Malin Birol på JB Travel , 08-505 299 11,  malin.birol@jbtravel.se 

Resevillkor

För resorna gäller de allmänna och särskilda gruppresevillkoren ­antagna av Svenska Resebyrå­före­ningen och Researrangörsföreningen efter överläggningar med konsumentombudsmannen. Vi reserverar oss för avgiftshöjningar, valutaförändringar, skatter samt ­övriga kostnader utanför vår kontroll.

Med reservation för ändringar.

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

  * obligatorisk uppgift