Digitaliseringsstöd för ökad konkurrenskraft!

Newsroom - Digitaliseringsstöd för ökad konkurrenskraft! - ctl00_cph1_approvedImg

Nu får småföretagare i 18 regioner runtom i Sverige chansen att ansöka om digitaliseringsstöd. Totalt handlar det om 35 miljoner kronor som får användas till att ta in mer digital kompetens i företagen.

Digitalisering för alla

Små företag har inte samma förutsättningar som de större att digitalisera sina produkter eller tjänster. Tillväxtverket har därför fått i uppdrag av regeringen att hitta lösningar på problemet och hjälpa de mindre företagen.

Kolla in Digitala företaget om du vill snabba på arbetsflödet!

Checkar för små företag

Sedan 2013 har Tillväxtverket tilldelat checkar för internationalisering till små företag så att de lättare ska kunna nå ut till en global marknad. Det som är nytt i år är alltså att man även kan söka stöd för digitalisering. Stödet kan exempelvis användas till att arbeta fram digitala strategier för företaget.

De här 18 regionerna kan söka digitaliseringsstöd: Gävleborgs län, Blekinge län, Dalarna län, Hallands län, Jönköpings län, Kalmar län, Kronobergs län, Skåne län, Stockholms län, Gotlands län, Södermanlands län, Uppsala län, Värmlands län, Västerbottens län, Västmanlands län, Västra Götalands län, Örebro län och Östergötlands län.

Få de viktigaste nyheterna kostnadsfritt!

BL Nyhetsbrev kommer en gång i månaden och sammanfattar de viktigaste nyheterna inom skatte-, redovisnings-, juridik- och personalområdet. Anmäl dig och få kostnadsfritt de senaste nyheterna.

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »

Lyssna och lär med vår podcast!

– få tips på hur du framgångsrikt driver företag!