Erbjudande till dig som är förmånskund!

Ditt förmånserbjudande

– 10 % på alla kurser, gäller bokningar t o m 31 augusti!

Som förmånskund kan du boka alla våra utbildningar med 10 % rabatt till och med
31 augusti 2018 (förutom utlandskursen och Järvsöweekend). På våra nyhetskurser får du hela 20 % rabatt.

En ny och högaktuell kurs i höst är Årsbokslut – nya reglerna 2018. Jobbar du som redovisningskonsult bör du också titta närmare på Rådgivning för byråmedarbetare.

Rabatten dras automatiskt i kassan!  

Till kurserna »

 

 

Enbart för dig som förmånskund

Vi håller dig uppdaterad 2019 – 20 % rabatt på våra nyhetsdagar!


Välkommen till våra heldagar om nyheterna inom skatt, moms och redovisning. Du får en genomgång av relevanta nyheter, intressanta förslag och aktuella rättsfall. De viktigaste nyheterna – och konsekvenserna av dem – går vi djupare in på. Och du blir även i år uppdaterad och informerad av flera experter vid varje tillfälle – allt för att du ska få ett så heltäckande innehåll som möjligt.

Välkommen på våra nyhetsdagar 2019!


Skattedagen 2019

Under Skattedagen går våra skatteexperter igen­om de vik­ti­gaste skattenyheterna för 2018 och disku­terar vilka konse­kvenser de får för företaget och ägarna – och för dig som är redovisningskonsult eller revisor. 

Läs mer/anmäl dig »

Skattedagen

Momsdagen 2019

Momsdagen 2019 – allt om momsnyheterna för 2019 och med fördjupningar inom aktuella momsfrågor. Lyssna på våra momsexperters tolkningar av nyheterna och konsekvenserna av dem. Passa även på att få svar på dina momsfrågor.

Läs mer/anmäl dig »

Momsdagen

Redovisningsdagen 2019

En dag fylld med redovisningsnyheter.
Nya regler, nyheter från Bokföringsnämnden, nya rättsfall och uttalanden från Skatteverket. Dessutom fördjupningar inom aktuella områden. Väl investerad tid för alla som arbetar med redovisning och vill ligga i framkant.

Läs mer/anmäl dig »

Redovisningsdagen

Fåmansföretagsdagen

En högintressant heldag för dig som är rådgivare till fåmansföretag och fåmansdelägare och för dig som själv har ett fåmansföretag.
Vi tittar närmare på aktuella fåmansregler, intressanta frågeställningar och upplägg samt olika typer av effektiv skatteplanering i fåmansföretag.
Vad händer efter valet 2018?

Läs mer »

Stora Rådgivardagen

En heldag om aktuella rådgivningsfrågor för redovisningskonsulter och revisorer inom områdena redovisning, skatt och moms. Vilka är de viktigaste nyheterna och vilka råd ska vi ge våra kunder.
Dessutom innehåller rådgivardagen ett kurspass om kommunikation och retorik, rådgivarrollen, kundmötet och kundorienterad rådgivning.

Läs mer »

  kurser_10procent_NY.png

 

Ring oss!

Mån-tors 08:30-16:30
Fredag 08:30-16:00

0650-541400

Maila oss!

Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

info@blinfo.se

Kontakta oss!

Kontakta mig

Namn:* 
Telefonnummer:* 
Kontakta mig angående:

 

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »