formanskund_2017.jpg

Ditt förmånserbjudande

– 10 % på alla kurser, gäller bokningar före 12 september!

Som förmånskund kan du boka alla våra utbildningar med 10 % rabatt till och med
12 september 2017 (förutom utlandskursen och Järvsöweekend).

Nya kurser i höst är bland andra Nya K2-årsredovisningen i aktiebolag och ekonomiska föreningar och K2-årsbokslut för enskilda firmor, handelsbolag, mfl

Rabatten dras automatiskt i kassan! Sista datum för erbjudandet har tyvärr passerat! 

Till kurserna »

 

 

formanskund.png

Vi håller dig uppdaterad 2018 – 20 % rabatt på våra nyhetsdagar


Vårt koncept med heldagar om nyheterna inom skatt, moms och ­redovisning har ­mottagits positivt – Skattedagen 2017 har exempelvis fått betyget 4,6 av 5 från deltagarna. Vi fortsätter med heldagar för att kunna gå in djupare på de viktigaste nyheterna och ­diskutera ­konsekvenser av dem. Och du blir även i år uppdaterad och informerad av ­flera experter vid varje tillfälle – allt för att du ska få ett så heltäckande innehåll som möjligt.

Välkommen på våra nyhetsdagar 2018!


Skattedagen 2019

Under Skattedagen går våra skatteexperter igen­om de vik­ti­gaste skattenyheterna för 2018 och disku­terar vilka konse­kvenser de får för företaget och ägarna – och för dig som är redovisningskonsult eller revisor. 

Läs mer/anmäl dig »

Skattedagen

Momsdagen 2019

Momsdagen 2018 – allt om momsnyheterna för 2018 och med fördjupningar inom aktuella momsfrågor. Lyssna på våra momsexperters tolkningar av nyheterna och konsekvenserna av dem. Passa även på att få svar på dina momsfrågor.

Läs mer/anmäl dig »

 Momsdagen

Redovisningsdagen 2019

En dag fylld med redovisningsnyheter.
Nya regler, nyheter från Bokföringsnämnden, nya rättsfall och uttalanden från Skatteverket. Dessutom fördjupningar inom aktuella områden. Väl investerad tid för alla som arbetar med redovisning och vill ligga i framkant.

Läs mer/anmäl dig »

redovisningsdagen_20_procent.jpg

Stora Rådgivardagen

En heldag om aktuella rådgivningsfrågor för redovisningskonsulter och revisorer inom områdena redovisning, skatt och moms. Vilka är de viktigaste nyheterna och vilka råd ska vi ge våra kunder?

Läs mer/anmäl dig »

Stora rådgivardagen

Kurser

Som förmånskund har du 10 % rabatt på bokningar av live-kurser (förutom utlandskursen och Järvsöweekend) till och med 12 september. Observera att rabatten syns först i kassan!

Till kurserna »

Kurs med BL

Ring oss!

Mån-tors 08:30-16:30
Fredag 08:30-16:00

0650-541400

Maila oss!

Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

info@blinfo.se

kontakta-oss-2017-.png

Kontakta mig

Namn:* 
Telefonnummer:* 
Kontakta mig angående:

* obligatorisk uppgift