>
Redovisningsbyrå 2.0

Redovisningsbyrå 2.0

– en del av BL-dagen 2017

Under 60 minuter pratar vi om hur modern teknik öppnar för nya lönsammare affärsmodeller. Vi diskuterar hur ett mer automatiserat arbetssätt kan öppna för smartare paketering och prissättning av byråns tjänster och delar med oss av våra tankar kring rådgivarrollen. 

Inga omdömen satta
0:-

Det här evenemanget är en del av BL-dagen »

Visningen är kostnadsfri men kräver anmälan.

Skriv ut
Redovisningsbyrå 2.0

Under 60 minuter pratar vi om hur modern teknik öppnar för nya lönsammare affärsmodeller. Vi visar hur vår app-lösning Digitala Företaget kan effektivisera redovisningsbyråns verksamhet och inte minst samverkan mellan byrå och kund. Vi diskuterar hur ett mer automatiserat arbetssätt kan öppna för smartare paketering och prissättning av byråns tjänster och delar med oss av våra tankar kring rådgivarrollen. 

Vi vet att många redovisningsbyråer funderar mycket kring redovisningsbranschens framtid och vilken väg man ska gå. Många undrar hur redovisningsbyrån ska tjäna pengar när tekniken och kunderna gör en allt större del av jobbet. Och det är såklart en motiverad frågeställning. Men som vi ser det är det just här i möjligheterna ligger för byråer som är öppna för ny teknik och nya affärsmodeller.

Kursinnehåll
 • Framgångsfaktorer
 • Paketering
 • Prissättning
 • Rådgivarrollen
 • Lönsamhet
 • Kundernas förväntan
 • Visning av Digitala Företaget
BL-dagen är vår årliga kunddag i Stockholm, Göteborg och Malmö! Du bjuds på ett antal kostnadsfria visningar, användarträffar och föreläsningar. Du ser även hela vårt sortiment och får fina erbjudanden och rabatter. Vi har öppet hus kl 08.30-17.00 och under dagen bjuds kaffe och förfriskningar.
Läs mer om BL-dagen >>

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  kontakta-oss-2017-.png

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

  * obligatorisk uppgift