Skattedagen, Momsdagen, Redovisningsdagen

Välkommen på Nyhetsdagar!

Konceptet med heldagar om nyheterna inom skatt, moms och redovisning har verkligen visat sig vara uppskattat av våra kunder. Med dessa heldagskurser kan vi gå in djupare på de viktigaste nyheterna och diskutera konsekvenserna av dem.   

Välkommen!


Momsdagen 2019

En heldag med allt om momsnyheterna för 2018 och fördjupningar inom aktuella momsfrågor. Lyssna på våra momsexperters tolkningar av nyheterna och konsekvenserna av dem. Passa även på att få svar på dina momsfrågor.

Läs mer och boka din plats »

Momsdagen

Redovisningsdagen 2019

En dag med redovisningsnyheter. 
Nya regler, nyheter från Bokföringsnämnden, nya rättsfall och uttalanden från Skatteverket. Dessutom fördjupningar inom aktuella områden. Väl investerad tid för alla som arbetar med redovisning och vill ligga i framkant.

Läs mer och boka din plats »

Redovisningsdagen

Skattedagen 2019

Under Skattedagen går våra skatteexperter igen­om de vik­ti­gaste skattenyheterna för 2018 och disku­terar vilka konse­kvenser de får för företaget och ägarna – och för dig som är redovisningskonsult eller revisor. 

Läs mer och boka din plats »

Skattedagen

Stora Rådgivardagen

En heldag om aktuella rådgivningsfrågor för redovisningskonsulter och revisorer inom områdena redovisning, skatt och moms. Vilka är de viktigaste nyheterna och vilka råd ska vi ge våra kunder?

Läs mer och boka din plats »

Stora rådgivardagen

Ring oss!

Mån-tors 08:30-16:30
Fredag 08:30-16:00

0650-541400

Maila oss!

Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

info@blinfo.se

Kontakta mig

Namn:* 
Telefonnummer:* 
Kontakta mig angående:

* obligatorisk uppgift