Fakturaflöde

BL Fakturaflöde

– kostnadsfri livesändning

Under den här livesändningen får du en genomgång av BL Fakturaflöde, vår smidiga tjänst för hantering av e-fakturor. Vi visar bland annat hur du aktiverar tjänsten och hur du skickar och tar emot e-fakturor direkt i BL Administration. Från 1 april 2019 blir e-fakturor ett lagkrav för leverantörer till offentlig sektor. Med BL Fakturaflöde uppfyller du de nya kraven och effektiviserar din fakturahantering.  

Välj kurstillfälle!

0:-

 Se våra övriga livesändningar.

 Visningen är kostnadsfri. 

Skriv ut
BL Fakturaflöde – kostnadsfri livesändning

Under den här livesändningen får du en genomgång av BL Fakturaflöde, vår smidiga tjänst för hantering av e-fakturor. Vi visar bland annat hur du aktiverar tjänsten och hur du kan skicka och ta emot e-fakturor direkt i BL Administration. Från 1 april 2019 blir e-fakturor ett lagkrav för leverantörer till offentlig sektor. Med BL Fakturaflöde uppfyller du de nya kraven och effektiviserar din fakturahantering.

Livesändningen vänder sig till såväl företag som redovisningsbyråer och andra som vill få en snabbare, billigare och säkrare fakturahantering.

Endast 2,50 kr per faktura

Priset för att hantera e-fakturor med BL Fakturaflöde är 2,50 kr per ingående eller utgående faktura. Hur långt hinner du jobba med en pappersfaktura innan du är uppe i 2,50? Gissningsvis hinner du trycka ut fakturan och ta fram ett kuvert, längre hinner du knappast. Lägg 9 kronor i porto på det så är det lätt att förstå hur mycket du kan spara genom att skicka e-fakturor med BL Fakturaflöde.

Läs mer om BL Fakturaflöde
Andra kurser för dig:

Kom igång med BL Tolkning – kostnadsfri livesändning
Läs mer »
0:-
Bokföring I
Läs mer »
9 990:-

Så fungerar våra livesändningar 
För att se vår livesändning registrerar du dig via det mejl du får innan visningen. Registrera dig gärna så snart som möjligt. En påminnelse skickas till din registrerade mailadress en timme innan livesändningen startar samt 5 min före start.

Har du frågor som rör inloggningen till livesändningen ringer du 0650-54 14 97 eller vår växel 0650-54 14 00 så hjälper vi dig. Vi finns på plats 30 min innan sändningen börjar. Har du frågor under livesändningen finns möjlighet att ställa dessa via en chattfunktion.

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss!

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »