provanstallning-upphor-mall.png

Provanställning upphör

– mall för besked om att provanställning upphör

En arbetsgivare som vill att en provanställning ska upphöra måste – senast vid prövotidens utgång – lämna ett besked om att provanställningen upphör. Den här mallen är utformad så att den fungerar både som underrättelse och som besked om att provanställningen upphör.  

   

  12 månaders prenumeration. Moms tillkommer. Endast betalkort.

  Levereras online. Din produkt finns tillgänglig i 12 månader på Mina Sidor efter köpet.

  En arbetsgivare som vill att en provanställning ska upphöra måste –senast vid prövotidens utgång – lämna ett besked om att provanställningen upphör. Annars övergår provanställningen i en tillsvidareanställning. Arbetsgivaren behöver inte ange något skäl till att anställningen upphör, men måste som tidigare nämnts underrätta den anställde minst två veckor i förväg. Normalt får den anställde underrättelsen och beskedet i ett och samma dokument. Dokumentet måste då lämnas till den anställde minst två veckor i förväg.

  Tillsammans med mallen får du en pdf-fil som beskriver vilka regler som gäller vid utformandet av beskedet och vilka uppgifter det ska innehålla.

  Den pdf-mall som du kan ladda hem här är utformad så att den fungerar både som underrättelse och som besked om att provanställningen upphör. Arbetsgivaren lämnar underrättelsen/beskedet till den anställde och anger ett sista anställningsdatum som ligger minst två veckor framåt i tiden från det att den anställde tar emot dokumentet.

  130 dokumentmallar för 699 kr

  Använd våra dokument­mallar när du behöver upp­rätta ett doku­ment, t ex ett köpe­avtal eller en fak­tura, en bolags­ordning, ett anställ­nings­avtal, en kör­journal, ett gåvobrev, ett testa­mente eller en framtidsfullmakt. Du sparar mycket tid och mini­merar sam­tidigt risken för fel.

  Stora mall­paketet inne­håller mallar för snart sagt alla de doku­ment du kan behöva upp­rätta både i före­taget och privat. 

  Läs mer »
  lättanvända dokumentmallar

  När du beställt en mall från oss hämtar du den genom att logga in på Mina sidor, alternativt gå till Mina sidor direkt om du redan är inloggad. Du loggar in med de kunduppgifter du angav i samband med köpet eller som du angivit tidigare. Saknar du användaruppgifter kan du hämta dem via länken "Glömt lösenord".

  Mallen finns under Mina sidor i ett helt år från köpet. När du laddat hem en mall har du tillgång till den för evig tid, det är bara inloggningstiden som är begränsad till ett år.

  När du laddat hem mallen är det bara att fylla i den på skärmen och skriva ut det färdiga dokumentet på papper. Tillsammans med mallen får du en pdf-fil som beskriver vilka regler som gäller vid utformandet av dokumentet och vilka uppgifter det ska innehålla.

  Mallar som är i pdf-format har begränsad redigeringsmöjlighet och kan inte sparas ifyllda med exempelvis Adobe Reader. Det finns dock gratisprogram som kan hantera detta, bl a Perfect PDF Reader.

  I och med att du får två filer (mallfil + anvisningsfil) är filerna zippade i en mapp. Saknar du zip-program i din dator kan du ladda hem ett kostnadsfritt sådant här:  http://www.7-zip.org/

   Ring oss!

   Mån-tors 08:30-16:30
   Fredag 08:30-16:00

   0650-541400

   Maila oss!

   Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

   info@blinfo.se

   Kontakta oss!

   Kontakta mig

   Namn:* 
   Telefonnummer:* 
   Kontakta mig angående:

    

   För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »