sjukersattning-besked-mall.png

Sjukersättning – besked

– mall för arbetsgivare

Den här mallen hjälper dig som är arbetsgivare att upprätta ett besked om att att anställningen upphör pga att den anställde får hel sjukersättning.

  Inga omdömen satta

  Moms tillkommer. Betalkort eller faktura (ingen avgift).

  Levereras online. Din produkt finns tillgänglig i 12 månader på Mina Sidor efter köpet.

  Den här mallen hjälper dig som är arbetsgivare att upprätta ett besked om att att anställningen upphör pga att den anställde får hel sjukersättning.

  En anställning kan upphöra på grund av att den anställde får hel sjukersättning som inte är tidsbegränsad (kallades tidigare förtidspension). Sjukersättning ges till personer som drabbats av varaktig eller långvarig medicinskt grundad nedsättning av arbetsförmågan. Personer mellan 30 och 64 år kan få sjukersättning.

  När en anställd får hel sjukersättning som inte är tidsbegränsad har du som arbetsgivare rätt att avsluta anställningen. Du ska då skriftligt ge den anställde besked om detta så snart du fått reda på att den anställde har fått rätt till sjukersättning. Anställningen upphör då i och med att den anställde får beskedet.

  Tillsammans med mallen får du en pdf-fil som beskriver vilka regler som gäller vid utformandet av beskedet och vilka uppgifter det ska innehålla.

  130 dokumentmallar för 699 kr

  Använd våra dokument­mallar när du behöver upp­rätta ett doku­ment, t ex ett köpe­avtal eller en fak­tura, en bolags­ordning, ett anställ­nings­avtal, en kör­journal, ett gåvobrev, ett testa­mente eller ett äkten­skaps­förord. Du sparar mycket tid och mini­merar sam­tidigt risken för fel.

  Stora mall­paketet inne­håller mallar för snart sagt alla de doku­ment du kan behöva upp­rätta både i före­taget och privat. 

  Läs mer »
  Framtidsfullmakt mall / blankett

  När du beställt en mall från oss hämtar du den genom att logga in på Mina sidor, alternativt gå till Mina sidor direkt om du redan är inloggad. Du loggar in med de kunduppgifter du angav i samband med köpet eller som du angivit tidigare. Saknar du användaruppgifter kan du hämta dem via länken "Glömt lösenord".

  Mallen finns under Mina sidor i ett helt år från köpet. När du laddat hem en mall har du tillgång till den för evig tid, det är bara inloggningstiden som är begränsad till ett år.

  När du laddat hem mallen är det bara att fylla i den på skärmen och skriva ut det färdiga dokumentet på papper. Tillsammans med mallen får du en pdf-fil som beskriver vilka regler som gäller vid utformandet av dokumentet och vilka uppgifter det ska innehålla.

  Mallar som är i pdf-format har begränsad redigeringsmöjlighet och kan inte sparas ifyllda med exempelvis Adobe Reader. Det finns dock gratisprogram som kan hantera detta, bl a Nuance PDF Reader (www.nuance.com) och Perfect PDF Reader.

  I och med att du får två filer (mallfil + anvisningsfil) är filerna zippade i en mapp. Saknar du zip-program i din dator kan du ladda hem ett kostnadsfritt sådant här:  http://www.7-zip.org/

   Ring oss!

   Mån-tors 08:30-16:30
   Fredag 08:30-16:00

   0650-541400

   Maila oss!

   Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

   info@blinfo.se

   kontakta-oss-2017-.png

   Kontakta mig

   Namn:* 
   Telefonnummer:* 
   Kontakta mig angående:

   * obligatorisk uppgift