Molnlösning för företag

– frihet att jobba var du vill

Med våra programlösningar i molnet arbetar du i ett installerat program med alla fördelar som det innebär i form av funktioner, prestanda och användarupplevelse. Samtidigt får du molnlösningens alla fördelar genom full tillgänglighet som låter dig arbeta från olika platser och simultant med andra i samma företag. Kort sagt – du får det bästa från två världar.

check.png  Jobba var du vill och när du vill
check.png  Jobba flera samtidigt
check.png  Säker datalagring
check.png  Automatisk säkerhetskopiering
check.png  Koppling till redovisningsbyrå
check.png  Windowsbaserat

Med vår molnlösning kommer du åt och kan jobba med dina företagsdata från vilken dator som helst som har tillgång till internet och programmen installerade. Du och dina kollegor kan jobba i samma företag samtidigt.

Koppling mot din redovisningsbyrå

Med våra molnprogram kan du koppla t ex fakturering, kassarapportering eller lönehantering till en redovisningsbyrå som kör BL Administration. Byrån får automatiskt in uppgifterna i sitt system. Ni arbetar i samma system med samma siffror. Ni slipper skicka fakturaunderlag och filer till byrån, och kan istället ägna er tid åt intäktsskapande aktiviteter som ni kan fakturera kunderna – på samma enkla sätt.

Här hittar du erfarna redovisningsbyråer som erbjuder och har erfarenhet av att samverka på det här sättet:


Du kan välja bland följande program:

 • Molnlösningar - Molnlösning för företag - ctl00_cph1_pg14890_Image1

  BL Bokföring

  Med BL Bokföring jobbar du i ett av marknadens bästa bokföringsprogram. Programmet har de nöjdaste användarna när det gäller både funktion, användarvänlighet och support. 

  Läs mer »
 • Molnlösningar - Molnlösning för företag - ctl00_cph1_pg14891_Image1

  BL Bokföring Plus

  BL Bokföring Plus är ett komplett bokföringsprogram med funktioner för avancerad redovisning med bl a kostnadsbärare och projekt. Innehåller även anläggningsregister och möjlighet att redigera olika rapporter.

  Läs mer »
 • Molnlösningar - Molnlösning för företag - ctl00_cph1_pg14852_Image1

  BL Fakturering

  Ett lätthanterligt faktureringsprogram som ger dig full kontroll över betalda och obetalda fakturor, påminnelser, mm. Du utformar fakturorna exakt som du vill ha dem och väljer om du vill skicka pappersfaktura eller e-faktura. 

  Läs mer »
 • Molnlösningar - Molnlösning för företag - ctl00_cph1_pg14893_Image1

  BL Fakturering Plus

  Ett kraftfullt och komplett faktureringsprogram med funktioner för  lagerhantering, offerthantering, e-fakturering, avtalsfakturering, autogiro, mm.

  Läs mer »
 • Molnlösningar - Molnlösning för företag - ctl00_cph1_pg14854_Image1

  BL Leverantör

  Med BL Leverantör registrerar du snabbt dina leverantörsfakturor och betalningar. Du skapar enkelt en betalfil som du kan skicka till plusgirot eller bankgirot för bevakning eller betalning.

  Läs mer »
 • Molnlösningar - Molnlösning för företag - ctl00_cph1_pg14855_Image1

  BL Lön

  Med BL Lön får du till ett lågt pris ett lättarbetat löneprogram där du registrerar löner utifrån färdiga lönearter och skriver ut lönebesked till den anställde. BL Lön finns endast i molnversion.

  Läs mer »
 • Molnlösningar - Molnlösning för företag - ctl00_cph1_pg14846_Image1

  BL Bokslut Företag

  BL Bokslut Företag är ett lättanvänt bokslutsprogram med alla funktioner du behöver för bokslutet och årsredovisningen. Du för enkelt över uppgifterna från din bokföring till BL Bokslut Företag. Du jobbar lokalt eller i molnet med dina årsredovisningar.

  Programmet hanterar XBRL-format för digital inlämning av årsredovisning till Bolagsverket.

  Läs mer »
 • Molnlösningar - Molnlösning för företag - ctl00_cph1_pg14842_Image1

  BL Skatt Företag

  Med BL Skatt Företag gör du snabbt och enkelt företagets och din egen deklaration. I programmet finns alla deklarationsblanketter samt hjälpblanketter. 

  Läs mer »
 • Molnlösningar - Molnlösning för företag - ctl00_cph1_pg14856_Image1

  BL Tidredovisning

  BL Tidredovisning är ett tidredovisningsprogram för alla företag som fakturerar sina kunder för arbetad tid. I programmet får du fram ett faktureringsunderlag och kan enkelt skriva ut fakturor.

  Läs mer »

Ring oss!

Mån-tors 08:30-16:30
Fredag 08:30-16:00

0650-541400

Maila oss!

Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

info@blinfo.se

Kontakta oss!

Kontakta mig

Namn:* 
Telefonnummer:* 
Kontakta mig angående:

 

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »