Helhetslösning

Allt den moderna byrån behöver!

– nystartserbjudande på vår helhetslösning

Allt fler redovisningsbyråer väljer vår helhetslösning för sitt program- och informationsbehov. Sannolikt för att den innehåller allt en modern redovisningsbyrå behöver, och för att priset är rimligt. Som nystartad byrå får du 3 månader på köpet, dvs 15 mån istället för 12. Läs mer »

    • Senaste programvaran och en support som hela tiden ser till att allt fungerar
    • Obegränsat antal företag
    • Uppdaterad skatteinformation via BL Info Online
    • Digital byrå-kundsamverkan
3 månader på köpet!


Vill du jobba digitalt med dina kunder?

Vår app-lösning Digitala Företaget förenklar samverkan mellan dig och dina kunder maximalt. Kunden sköter allt i mobilen eller på webben – fakturor, utlägg, tidregistrering, körjournaler med mera – och du får in korrekta underlag för bokföringen på smidigast tänkbara sätt. Och inte minst – genom att jobba med Digitala Företaget kan du faktiskt ge dina kunder en helt ny och bättre upplevelse.

Läs mer »

Digitala Företaget

Använd vår nyhetstjänst gratis i 6 månader

En bra nyhets- och informationstjänst är ett värdefullt stöd för dig som nystartad redovisningsbyrå. Därför ger vi dig 6 månaders fri tillgång till vår fullmatade tjänst BL Info Online. Helt utan förpliktelser.   

På BL Info Online har vi samlat allt du behöver på ett ställe – nyheter, djupare fakta och praktiska verktyg. Beställ här och upptäck fördelarna!

Läs mer »

Kampanjsidor - Redovisningsbyrå nystartad - ctl00_cph1_pg14052_relimg

Vi hjälper dig hitta kunder!

En av redovisningsbyråns absolut viktigaste uppgifter i en alltmer digitaliserad bransch är att skaffa fler kunder. Och här kan vi bidra genom att ge dig som Digitala Företaget-partner ett professionellt utformat säljmaterial i både digital och tryckt form.

Vi kan också vidga dina kontaktytor genom att exponera din byrå på våra sökoptimerade sajter och i appen Digitala Företaget. 

Läs mer »

Vi hjälper dig hitta kunder!

Ring oss!

Mån-tors 08:30-16:30
Fredag 08:30-16:00

0650-541400

Maila oss!

Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

info@blinfo.se

Kontakta oss!

Kontakta mig

Namn:* 
Telefonnummer:* 
Kontakta mig angående:

 

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »