Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland alla våra byråpartners:
safec2.PNG

Safec Sweden AB i Stockholm

Välkommen till en enklare & tryggare vardag som företagare!

 

Safec är ett publikt svenskt aktiebolag helt inriktat på att erbjuda små och medelstora företag färdigförpackade redovisnings- och administrationslösningar utifrån av marknadens bästa tekniska plattformar, med tillhörande rådgivning. Våra ledord är att det skall vara enkelt och tryggt att driva företag och i vår redovisningslösning vi kallar Trygg Redovisning ingår därför allt från löpande redovisning, deklarationer och lönehantering till komplett årsbokslut. Dessutom har du som kund via Trygg Redovisning utan extra kostnad även tillgång till tjänsten Trygg Företagssupport, vilken ger dig fri löpande tillgång till din egen redovisningsrådgivare, en företagsrådgivare, din egen företagsjurist samt en skatte- & momsrådgivare. Rådgivningen och aktuell support innefattar bl.a. också finansieringsfrågor, försäkringar och inkasso via våra kvalitetssäkrade samarbetspartners. Dessutom ingår fri tillgång till Creditsafe, Avtal24 och Företagsplatsen.  

 

Vi på Safec arbetar alltid med låga och fasta priser för att du som kund redan på förhand ska veta vad det kostar. Tjänsten Trygg Redovisning inklusive Trygg Företagssupport kostar från endast 2495 kr per månad (ex. moms).

 

Vi erbjuder även våra kunder färdiga lösningar för molnbaserade IT-tjänster, hemsida och grafisk profil. Besök gärna vår hemsida www.safec.se för ytterligare information eller skicka ett mail till info@safec.se. Du kan även nå oss direkt på 08-410 560 00.

Skicka förfrågan!

BL-certifierad redovisningbyrå

När du väljer en BL-certifierad redovisningsbyrå får du en byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.

Läs mer » 

BL Certifierad Redovisningsbyrå

Bli byråpartner

Som redovisningsbyrå kan du synas på den här sidan och komma i kontakt med nya kundföretag. Det kan handla om företag i din närhet eller på distans, då idén bygger på att du och kundföretaget använder vår molnlösning. Du har även möjlighet att bli en BL-certifierad byrå.

Läs mer »

Redovisningsbyrå Göteborg