HItta din byråpartner

Redovisningsbyrå i Sundsvall

WSP, ett av världens ledande analys- och teknikkonsultföretag, listar Sundsvall som kommunen med den största tillväxtpotentialen norr om Dalälven. Det lovar gott för alla som driver företag här. I Sundsvall finns även en framåt redovisningsbyrå som du kan koppla din fakturering, kassarapporter, lönehantering, mm till. Byrån får genom en digital programlösning från BL automatiskt in uppgifterna i sitt system och ni kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din redovisningsbyrå sköter bokföringen. Men olika företag har olika behov och med vår lösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd lösning som passar dig!

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland alla våra byråpartners:
Orter - Redovisningsbyrå Sundsvall - ctl00_cph1_pg15647_eximg

Edén Ekonomi i Sundsvall

Edén Ekonomi är en redovisningsbyrå som med ny teknik och skräddarsydda lösningar för varje företag ser till att hålla redovisningskostnaderna nere. Byrån drivs av entreprenörer med bred erfarenhet från olika branscher. Sedan starten 2009 hjälper vi små och medelstora företag med den löpande redovisningen, lönehantering, bokslut, deklarationer och skatter.

Skicka förfrågan!

BL-certifierad redovisningbyrå

När du väljer en BL-certifierad redovisningsbyrå får du en byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.

Läs mer » 

certifieradbyra_2019.png

Bli byråpartner

Som redovisningsbyrå kan du synas på den här sidan och komma i kontakt med nya kundföretag. Det kan handla om företag i din närhet eller på distans, då idén bygger på att du och kundföretaget använder vår molnlösning. Du har även möjlighet att bli en BL-certifierad byrå.

Läs mer »

Redovisningsbyrå Göteborg