>
roadtrip_prod2.png

Redovisningsbyrå 2.0 – kostnadsfri byråträff

– modern teknik öppnar för nya lönsammare affärsmodeller

En kostnadsfri byråträff där vi visar hur vår app-lösning Digitala Företaget kan effektivisera byråns verksamhet och inte minst samverkan mellan byrå och kund. Vi diskuterar hur ett mer automatiserat arbetssätt kan öppna för smartare paketering och prissättning av era tjänster och hur ni kan tänka kring rådgivarrollen.  

Välj kurstillfälle!

Det finns inga datum inplanerade för den här kursen. Vi återkommer med nya kurstillfällen inom kort.

Utbildningstimmar:
0

Inga omdömen satta
0:-
Skriv ut

Vi vet att många redovisningsbyråer funderar mycket kring redovisningsbranschens framtid och vilken väg man ska gå. Många undrar hur redovisningsbyrån ska tjäna pengar när tekniken och kunderna gör en allt större del av jobbet. Och det är såklart en motiverad frågeställning. Men som vi ser det är det just här i möjligheterna ligger för byråer som är öppna för ny teknik och nya affärsmodeller.

Vill du veta mer om våra tankar kring Redovisningsbyrå 2.0 träffar vi dig gärna på vår roadtrip.

Under träffen visar vi hur vår app-lösning Digitala Företaget kan effektivisera byråns verksamhet och inte minst samverkan mellan byrå och kund. Vi diskuterar hur ett mer automatiserat arbetssätt kan öppna för smartare paketering och prissättning av era tjänster.

Det pratas mycket om att rådgivning blir ett av de viktigaste områdena för byråerna att fokusera på – och även vi tror på att ge kunderna mervärden som inte kan genereras av automatiska system. Men vi tror att man ska avdramatisera det här med rådgivning, vilket vi utvecklar närmare när vi ses.

Kursinnehåll
 • Framgångsfaktorer
 • Paketering
 • Prissättning
 • Rådgivarrollen
 • Lönsamhet
 • Kundernas förväntan
 • Visning av Digitala Företaget

 

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  kontakta-oss-2017-.png

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

  * obligatorisk uppgift