Utlandskurs Calpe, Spanien

Utlandskurs – skatt och ekonomi

Spanien, 16–23 september 2018

Inled hösten med att följa med oss på en skatte- och ekonomikurs till Spanien och badorten Calpe på Costa Blancakusten. Det blir en kursvecka med ett stort antal kurspass med varierande innehåll som du väljer bland. Kursen vänder sig främst till dig som jobbar på redovisnings-/revisionsbyrå eller med ekonomi- och personalfrågor på ett företag.


Välj kurstillfälle!

10 950:-
Evenemanget är fullbokat, men du kan ställa dig i kö för en plats.

I kursavgiften ingår kursdokumentation samt förmiddags- och eftermiddagsfika. Kontakta maria.wallner@blinfo.se
 för mer information.

Prisexempel, kursavgift 10 950 kr. Resa ca 12 900 kr (avser del i dubbelrum).

Skriv ut

Följ med oss på en kursvecka till Spanien och blanda intressanta kurspass med avkoppling, sol, bad och spännande upplevelser! 

Läs mer om kursens innehåll under fliken Kursinnehåll.

Calpe ligger på Costa Blanca-kusten, ca 50 minuter från Alicante flygplats. Mikroklimatet som råder i detta område, borgar för solsäkert och behagligt väder. Denna traditionella spanska kuststad är känd för sin enorma klippa, Peñon de Ifach, och lockar med mjuka sandstränder, natursköna stigar och uråldriga ruiner. Gör som lokalinvånarna och avsluta dagen med en middag på något av alla kaféerna, barerna och restaurangerna som ligger ut med strandpromenaden vid Fossa- eller Levante-stranden.

På fyrstjärniga Gran Hotel Sol y Mar bor du direkt på stranden Från hotellets infinitypool har du utsikt över Medelhavet och över den kända klippan Peñon de Ifach. Hotellrestaurangen Anfora serverar en fräsch medelhavsbuffé, medan Abiss erbjuder à la carte i gourmetklass. På hotellet finns en elegant lobbybar, och en champagnebar. Samtliga rum är välutrustade och har luftkonditionering. Hotellet har även en egen beach club där du kan koppla av.

Kontakta Maria Wallner (maria.wallner@blinfo.se) för mer information.

Utlandskurs Calpe, Spanien

Andra kurser för dig:

Skattedagen 2019
Läs mer »
2 890:-
Momsdagen 2019
Läs mer »
2 890:-
Redovisningsdagen 2019
Läs mer »
2 890:-
Järvsöweekend
Läs mer »
7 990:-

Till stor del är kursen nyhetsinriktad med tyngdpunkt på skatt, moms, personal och redovisning. Vi går bland annat igenom ny lagstiftning, förslag och aktuella rättsfall.

Kursen vänder sig främst till dig som jobbar på redovisnings- /revisionsbyrå eller med ekonomi- och personalfrågor på ett företag.

Vi erbjuder ett stort antal kurspass med ­varierande innehåll som du väljer bland. Kursledare är i de flesta fall våra egna medarbetare som till vardags skriver böcker eller artiklar i kursämnet och som jobbar i vår frågeservice eller support. Alltså kursledare med hög kompetens och stor praktisk erfarenhet. Och med glimten i ögat, inte minst ­viktigt under långa kursdagar och kursveckor! Under hela kursveckan har du möjlighet att få svar på dina frågor och konsultera våra kursledare.

Kursen är nyhetsinriktad men om du följer med på vår utlandskurs åren efter varandra kommer du att kunna känna igen innehållet i vissa fördjupande kurspass. 

Under hela kursveckan finns våra kursledare tillgängliga för diskussioner och för att besvara dina frågor om skatt, moms, redovisning och juridik.

Del i dubbelrum: 12 900 kr
Enkelrumstillägg: 4 500 kr
Tillägg havsutskikt: 2900 kr/per rum och vecka (begränsat antal rum) 
Frukostbuffé ingår

Kursavgift: 10 950 kr
Avbeställningsskydd: 385 kr
Reseförsäkring:520 kr
Avresa från: Arlanda, Kastrup och Landvetter

Fika och kursdokumentation

För kursdeltagare ingår fika de dagar det är kurs samt en omfattande kursdokumentation.

Betalning

För kursen är det en anmälningsavgift på 1 900 kr per person. Betalning av anmälningsavgiften
innebär definitiv anmälan. Avgiften räknas av vid slutbetalning, som görs ca 2-3 månader före kursen. Om ni väljer att avboka kursen återbetalas inte anmälningsavgiften. För resan debiteras en handpenning av
researrangören. Slutbetalning av resan ska vara researrangören tillhanda en månad före avresa.

Frågor!

Om du har frågor kring kursen, kontakta Maria Wallner för mer information, maria.wallner@blinfo.se, tel 0650-541400.

Teknisk arrangör för resan är JB Travel AB. Har du frågor angående resan kontaktar du Malin Birol, malin.birol@jbtravel.se, tel 08-505 299 11.

Resevillkor

För resorna gäller de allmänna och särskilda gruppresevillkoren antagna av Svenska Resebyråföreningen
och Researrangörsföreningen efter överläggningar med konsumentombudsmannen.
Vi reserverar oss för avgiftshöjningar, valutaförändringar, skatter samt övriga kostnader utanför vår kontroll. Med reservation för ändringar.

  Ring oss!

  Mån-tors 08:30-16:30
  Fredag 08:30-16:00

  0650-541400

  Maila oss!

  Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

  info@blinfo.se

  Kontakta oss!

  Kontakta mig

  Namn:* 
  Telefonnummer:* 
  Kontakta mig angående:

   

  För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »