BL Tolkning

– automatiserad fakturatolkning och bokföring

Med BL Tolkning automatiserar och snabbar du upp hela processen vid registrering av leverantörsfakturor. Dessutom minimerar du risken för fel som beror på den mänskliga faktorn. Väljer du att koppla fakturatolkningen till BL Bokföring har du vips helt automatiserat bokföringen av leverantörsfakturorna. 


Varför BL Tolkning?
  • Automatiserad bokföring
  • Snabbare arbetsflöde
  • Sänkta kostnader
  • Högre kvalitet på registreringarna
  • Digitaliserade underlag
  • Obegränsat antal fakturor

39:-/mån/företag

Jag vill veta mer om BL Tolkning »


Fakturatolkning


Artificiell Intelligens (AI)

BL Tolkning bygger på AI (Artificiell Intelligens), vilket betyder att en mjukvara, eller robot om man så vill, lär sig att tolka dokumentet och extrahera affärsinformationen. Utifrån tolkningen genererar funktionen basuppgifter samt ett konteringsförslag som du (eventuellt) justerar och sedan godkänner. För varje tolkning och justering blir konteringsförslagen allt mer precisa och efter en tid är träffsäkerheten i det närmaste hundraprocentig. Och när en maskin väl lärt sig glömmer den inte…

Vad krävs för att kunna använda BL Tolkning?

För att kunna använda BL Tolkning krävs att du kör BL Leverantör i molnet. Du aktiverar funktionen inne i programmet. För helt automatiserad bokföring av leverantörsfakturorna krävs att du även har BL Bokföring eller BL Bokföring Plus.

För alla som har en leverantörsreskontra

BL Tolkning är en perfekt lösning för alla som använder en leverantörsreskontra. Såväl företag som redovisningsbyråer och andra som hanterar ett antal leverantörsfakturor har mycket att vinna på den automatiserade leverantörsfakturahanteringen. 

Obegränsat antal fakturor

BL Tolkning kostar 39 kr i månaden per företag. Priset inkluderar ett obegränsat antal fakturor.


Kontakta mig

Jag vill veta mer om BL Tolkning!

Namn *

e-post *

Telefon *