BL Tolkning

– automatiserad fakturatolkning för 39 kr/mån

Med BL Tolkning slipper du manuell hantering av leverantörsfakturorna. Dina leverantörsfakturor skickas  till en ”robot” som läser av och tolkar innehållet i fakturan. Det går snabbt, lätt och blir rätt. Baserat på tidigare inlärning, dvs hur du konterat liknande fakturor tidigare, får du ett konteringsförslag. Du behöver bara bekräfta fakturan vid registreringen, då alla uppgifter finns där utan att du behöver knappa in dem. 

Varför BL Tolkning?
  • Automatiserad bokföring
  • Snabbare arbetsflöde
  • Fast, lågt pris
  • Minimal manuell hantering 
  • Obegränsat antal fakturor

39:-/mån/företag

Kostnadsfritt t o m 31 oktober 2018

Jag vill veta mer om BL Tolkning »


Fakturatolkning


Fast, lågt pris – bara 39 kr i månaden (kostnadsfritt t o m 31 oktober)

Introduktionspriset för BL Tolkning är 0 kr, dvs kostnadsfritt, t o m 31 oktober 2018. Därefter betalar du endast 39 kr i månaden per företag. Priset inkluderar ett obegränsat antal fakturor och tål att jämföras med alla leverantörer av liknande system.

Vad krävs för att kunna använda BL Tolkning?

För att kunna använda BL Tolkning krävs att du kör BL Leverantör i molnet. Du aktiverar funktionen inne i programmet. För helt automatiserad bokföring av leverantörsfakturorna krävs att du även har BL Bokföring eller BL Bokföring Plus.

För alla som har en leverantörsreskontra

BL Tolkning är en perfekt lösning för alla som använder en leverantörsreskontra. Såväl företag som redovisningsbyråer och andra som hanterar ett antal leverantörsfakturor har mycket att vinna på den automatiserade leverantörsfakturahanteringen. 


Kontakta mig

Jag vill veta mer om BL Tolkning!

Namn *

e-post *

Telefon *