BL Tolkning

– automatiserad fakturatolkning för 39 kr/mån

Med BL Tolkning slipper du manuell hantering av leverantörsfakturorna. Dina leverantörsfakturor skickas till en ”robot” som lär sig att tolka dina dokument. Baserat på tidigare inlärning, dvs hur du konterat liknande fakturor tidigare, får du ett konteringsförslag. Du får alltså konteringarna precis som du vill ha dem. För varje tolkning och justering blir ”robotens” konteringsförslag allt mer precisa och efter en tid är träffsäkerheten i det närmaste hundraprocentig.

Den 6 december har vi en kostnadsfri livesänd visning om hur du kommer igång med BL Tolkning.

Varför BL Tolkning?
  • Automatiserad bokföring
  • Snabbare arbetsflöde
  • Fast, lågt pris
  • Minimal manuell hantering 
  • Obegränsat antal fakturor

39:-/mån/företag

Kostnadsfritt t o m 30 november 2018

Jag vill veta mer om BL Tolkning »


BL_Tolkning_nyhet.png


Tolkning redan från första fakturan

Som ny användare av tolkningstjänsten går det snabbt att komma igång. Roboten utnyttjar kunskaper från andra robotar i systemet och kan på så vis ge dig snabb hjälp genom förifyllda basuppgifter som leverantör, datum, totalbelopp, moms, osv – redan från första fakturan. 

Vi tror dock att du som bokför vill ha kvar full kontroll över valet av kostnadskonton, så det överlåter roboten till dig att bestämma. 

När du sparat din leverantörsfaktura går facit på hur du vill ha det tillbaka till roboten och bygger på dess kunskap, som du sedan kan tillgodogöra dig vid nästa faktura från samma leverantör.

BL Tolkning kan läsa fakturor i formaten pdf, jpg, jpeg och png.

Fast, lågt pris – bara 39 kr i månaden (kostnadsfritt t o m 30 november)

Introduktionspriset för BL Tolkning är 0 kr, dvs kostnadsfritt, t o m 30 november 2018. Därefter betalar du endast 39 kr i månaden per företag. Ingen avgift per transaktion eller andra avgifter tillkommer. Priset inkluderar ett obegränsat antal fakturor och tål att jämföras med alla leverantörer av liknande system.

Enkelt att utöka för en helt automatiserad fakturahantering

Det är lätt att komma igång med BL Tolkning och enkelt att utöka med våra andra tjänster för att kunna jobba med en helt automatiserad leverantörsfakturahantering

Vad krävs för att kunna använda BL Tolkning?

För att kunna använda BL Tolkning krävs att du kör  BL Leverantör i molnet. Du aktiverar tolkningen inne i programmet. För automatiserad bokföring av leverantörsfakturorna krävs att du även har BL Bokföring eller BL Bokföring Plus.

För alla som har en leverantörsreskontra

BL Tolkning är en perfekt lösning för alla som använder en leverantörsreskontra. Såväl företag som redovisningsbyråer och andra som hanterar ett antal leverantörsfakturor har mycket att vinna på att automatisera leverantörsfakturahanteringen. 

Kostnadsfri visning

Den 6 november har vi en kostnadsfri livesänd visning om hur du kommer igång med BL Tolkning.

 

När du sparat din leverantörsfaktura/reskontrapost/registrering/kontering (välj själv) går facit på hur du vill ha det tillbaka till roboten och bygger på dess kunskap som du sedan kan tillgodogöra dig vid nästa faktura från samma leverantör.
Förmånligt paket för automatiserad leverantörsfakturahantering
Förmånligt paket med tolkning & e-postportal

BL Tolkning + BL e-postportal
59:-/mån


Jag är intresserad! Kontakta mig!

Kontakta mig