BL Tolkning

– automatiserad fakturatolkning för 39 kr/mån

Med BL Tolkning slipper du manuell hantering av leverantörsfakturorna. Dina leverantörsfakturor skickas till en ”robot” som lär sig att tolka dina dokument. Baserat på tidigare inlärning, dvs hur du konterat liknande fakturor tidigare, får du ett konteringsförslag. Du får alltså konteringarna precis som du vill ha dem. För varje tolkning och justering blir ”robotens” konteringsförslag allt mer precisa och efter en tid är träffsäkerheten i det närmaste hundraprocentig.

Varför BL Tolkning?
  • Automatiserad bokföring
  • Snabbare arbetsflöde
  • Fast, lågt pris
  • Minimal manuell hantering 
  • Obegränsat antal fakturor

39:-/mån/företag

Kostnadsfritt t o m 31 oktober 2018

Jag vill veta mer om BL Tolkning »


BL_Tolkning_nyhet.png


Fast, lågt pris – bara 39 kr i månaden (kostnadsfritt t o m 31 oktober)

Introduktionspriset för BL Tolkning är 0 kr, dvs kostnadsfritt, t o m 31 oktober 2018. Därefter betalar du endast 39 kr i månaden per företag. Priset inkluderar ett obegränsat antal fakturor och tål att jämföras med alla leverantörer av liknande system.

Enkelt att utöka för en helt automatiserad fakturahantering

Det är lätt att komma igång med BL Tolkning och enkelt att utöka med vår tjänst BL Skanning – och våra kommande tjänster BL ePostportal och BL Attest – för en helt automatiserad fakturahantering. 

Vad krävs för att kunna använda BL Tolkning?

För att kunna använda BL Tolkning krävs att du kör BL Leverantör i molnet. Du aktiverar funktionen inne i programmet. För automatiserad bokföring av leverantörsfakturorna krävs att du även har BL Bokföring eller BL Bokföring Plus.

För alla som har en leverantörsreskontra

BL Tolkning är en perfekt lösning för alla som använder en leverantörsreskontra. Såväl företag som redovisningsbyråer och andra som hanterar ett antal leverantörsfakturor har mycket att vinna på den automatiserade leverantörsfakturahanteringen. 

Kostnadsfri visning

Den 11 september har vi en kostnadsfri livesänd visning om hur man kommer igång med BL Tolkning. 

Kontakta mig

Jag vill veta mer om BL Tolkning!

Namn *

e-post *

Telefon *