Skatteprogram och deklarationsprogram

– för deklaration och skatteplanering

Söker du ett enkelt skatteprogram / deklarationsprogram för enskild firma, aktiebolag, handelsbolag eller ekonomisk förening? Med vårt skatteprogram gör du snabbt och enkelt både företagets och din privata deklaration. Programmets unika funktioner för skatteberäkning gör att du enkelt och snabbt kan simulera och skatteplanera. Vi har skatteprogram online och lokalt – du väljer det som passar dig bäst.


Skatteprogram och deklarationsprogram
Upp till 10 deklarationer

BL Skatt Företag

Med BL Skatt Företag gör du snabbt och enkelt både företagets och din egen deklaration. I programmet finns alla deklarationsblanketter samt hjälpblanketter.

BL Skatt Företag är ett installerat windowsprogram men med molnlicens kommer du åt och kan arbeta med dina deklarationer i molnet, t ex hemifrån, i stugan, ute hos kund eller var du nu har behov av att arbeta.

 • Upp till 10 deklarationer
 • Samtliga deklarationsblanketter
 • Deklarationskontroll
 • Skatteplanering och simulering
 • Faktahjälp
  • Program- och blankettsupport ingår.
Obegränsat antal deklarationer

BL Skatt Proffs

BL Skatt Proffs är ett kraftfullt och stabilt skatteprogram för redovisnings- och revisionsbyråer. Komplett med beräkningsbilagor, preliminärdeklaration, skatteanalys mm.

BL Skatt Proffs finns i två varianter – en där du lagrar deklarationerna lokalt och en där du lagrar deklarationsfilerna i molnet och kan arbeta med dem via internet.

 • Samtliga funktioner i BL Skatt Företag
 • Obegränsat antal deklarationer
 • Automatisk deklarationskontroll
 • Simulering/skatteplanering
 • Program- och blankettsupport ingår.
 • Byråanstånd

Mångsidiga skatte- och deklarationsprogram

Söker du ett bra och billigt skatteprogram/deklarationsprogram? Hos oss hittar du skatteprogram för deklaration och skatteplanering i enskild firma, aktiebolag, handelsbolag och föreningar. I våra skatteprogram gör du deklarationer för både den enskilda firman eller aktiebolaget/handelsbolaget och företagets ägare.

Jobba lokalt eller i molnet

I samtliga våra skatte- och deklarationsprogram kan du välja att jobba med deklarationerna online (i molnet) för ökad åtkomlighet och säkrare lagring och säkerhetskopiering än din egen hårddisk erbjuder. 

Programsupport och användarstöd

I licensen ingår teknisk programsupport (menyer, funktioner, mm) samt support kring skatte- och deklarationsfrågor. Du får snabb och kompetent hjälp på telefon eller via mejl. Utöver den direkta programsupporten har du tillgång till vårt kundforum där du kan ställa frågor samt söka svar på dina frågor. Du hittar även mängder av filmade guider och textguider som förklarar olika programfunktioner.

30 dagars öppet köp

På våra skatte- och deklarationsprogram har du alltid 30 dagars öppet köp. Det betyder att du har god tid på dig att bestämma dig, och att känna att du valt rätt program.

Skatteprogram och deklarationsprogram

Ring oss!

Mån-tors 08:30-16:30
Fredag 08:30-16:00

0650-541400

Maila oss!

Vi svarar inom 24 timmar, dygnet runt vardagar

info@blinfo.se

Kontakta mig

Namn:* 
Telefonnummer:* 
Kontakta mig angående:

 

För information om hur vi behandlar dina personuppgifter »