HItta din byråpartner

Redovisningsbyrå i Haninge

Haninge är en entreprenörskommun där det föds ett nytt företag i princip varje dag. Totalt finns ca 5 000 företag varav 98 % av dem har färre än fem anställda. Några av undantagen är Coca-Cola Sverige och belysningsföretaget Osram.  I Haninge finns även flera framsynta redovisningsbyråer som du som företagare kan koppla din fakturering, kassarapporter, lönehantering mm till. Byrån får genom en digital programlösning från BL automatiskt in uppgifterna i sitt system och ni kan fördela arbetet mellan er – det vanligaste är kanske att du registrerar företagets fakturor och att din redovisningsbyrå sköter bokföringen. Men olika företag har olika behov och med vår lösning kan du och din redovisningsbyrå välja det upplägg som passar ditt företag bäst.

Kontakta din byråpartner i dag och diskutera en prisvärd molnlösning som passar dig!

Hitta redovisningsbyrå

Sök
Sök bland alla våra byråpartners:
Orter - Redovisningsbyrå Haninge - ctl00_cph1_pg15655_eximg

Ekodera AB i Haninge

Vi är redovisningskonsulter med hög kompetens, tillgänglighet och personligt bemötande. Vi hjälper dig med ditt företag! Vi är medlemmar i Srf konsulterna och arbetar enligt Reko.

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå Haninge - ctl00_cph1_pg15932_eximg

RML Redovisning AB i Haninge

RML Redovisning AB är en liten redovisningsbyrå som vänder sig till mindre och medelstora företag, främst i Stockholmsregionen och vi erbjuder alla typer av tjänster inom redovisningsområdet, såsom löpande redovisning, löner, bokslut och deklarationer.

Vi är auktoriserade genom FAR.

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå Haninge - ctl00_cph1_pg14460_eximg

BARAB Redovisning AB i Haninge

Vi är ett familjeförtag, som mer än gärna ställer upp för Dig - dag som kväll, på ditt kontor eller vårt. 
Får vi ditt förtroende, kommer du snart att känna att vi blir en del av din egen verksamhet.

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå Haninge - ctl00_cph1_pg13990_eximg

ERAN Ekonomikonsult AB

ERAN Ekonomikonsult AB är en redovisningsbyrå med över 10 års erfarenhet med allt från administration och löpande bokföring till färdiga bokslut.
Vi erbjuder kvalificerade redovisningstjänster till mindre och medelstora företag antingen från vårt kontor eller på plats hos er.

Skicka förfrågan!

Orter - Redovisningsbyrå Haninge - ctl00_cph1_pg16026_eximg

Redovisa Resultat i Haninge

Redovisa Resultat RR AB är en medelstor Redovisningsbyrå med kontor i Haninge och Hammarby Sjöstad. Tjänsterna som erbjuds är främst inom redovisning och lön till små och medelstora företag och föreningar. Vi är som auktoriserade konsulter anslutna till branschorganisationen SRF Konsulterna och är även ISO-certifierade för att ytterligare säkerställa god kvalitet i vårt dagliga arbete. ”Med kundfokus och kvalitet som ledord” är vårt motto som vi strävar efter varje dag.

Vi arbetar främst digitalt, men hanterar naturligtvis även material i fysisk form om det så önskas, eftersom vi alltid skräddarsyr våra arbetsprocesser efter kundens behov.

Varmt välkommen till oss på Redovisa Resultat.

Skicka förfrågan!

BL-certifierad redovisningbyrå

När du väljer en BL-certifierad redovisningsbyrå får du en byrå där medarbetarna löpande går utbildningar och håller sig uppdaterade för att kunna ge dig bästa rådgivning och hjälp.

Läs mer » 

certifieradbyra_2019.png

Bli byråpartner

Som redovisningsbyrå kan du synas på den här sidan och komma i kontakt med nya kundföretag. Det kan handla om företag i din närhet eller på distans, då idén bygger på att du och kundföretaget använder vår molnlösning. Du har även möjlighet att bli en BL-certifierad byrå.

Läs mer »

Redovisningsbyrå Göteborg